Gerealiseerde Projecten

De afgelopen jaren heeft de stichting fondsen kunnen werven voor specifieke projecten, zoals het bouwen van een nieuw onderkomen voor de mammies. De mammies hebben nu een eigen vleugel met veel meer privacy en een nieuw toiletgebouw. Voor de voormalige straatkinderen zijn er huizen bijgebouwd want hun aantal blijft groeien. Alle nieuwe gebouwen krijgen zonneboilers voor warmwater en al het water op het terrein wordt nu opgepompt met zonneenergie!
De gebouwen, boilers en E waterpompen zijn geplaatst met geld dat via de Stichting Kasisi is ingezameld en dat door de Stichting Wilde Ganzen is verdubbeld.

 

De Keuken

keuken keuken

Zo troffen wij de keuken aan in 2001. Hier werd toen eten op gekookt voor 130 kinderen, de mammies en de zusters.

Een Engelse Stichting had aangeboden de keuken te bouwen en in te richten. Toen het gebouw er in 2003 stond was hun geld op!.

Ons werd gevraagd te helpen en wij konden Lionsclub 's Heerenberg hiervoor interesseren. Zij hebben o.a. een Kertsmarkt gehouden. De Wilde Ganzen hebben het bedrag verdubbeld en de Ambassade in Lusaka heeft ook nog een flinke duit bijgedragen en nu zien de keuken en eetzaal er zo uit.

keuken keueken